Gemeente Midden-Groningen

Gemeente Midden Groningen

Na de nieuwbouw van het prachtige kantoorpand van de gemeente Midden Groningen mochten we in samenwerking met KVS projectinrichting een aantal unieke items leveren. De mooie ruimtes in het ruime gebouw zijn ingericht op de verschillende werkzaamheden en daar heeft Distinkt. een aantal mooie signature items geleverd. De werkplekken zijn voorzien van speciale ICSY lampen met akoestische werking.

Daarnaast zijn er verschillende BOXS.-en geplaatst waar op een comfortabele manier overleg gehouden kan worden. De mooie, volledig uit staal opgetrokken, zitelementen bieden ruimte voor zo’n 10 personen en zijn geluiddempend. Het zijn fijne zitplaatsen voor (kort) overleg en is in verschillende kleuren geleverd zodat het past binnen de huisstijl van ieder kantoor.

Ook vind je op de verschillende afdelingen onze SWAT.s in verschillende kleuren. De telefooncellen zijn een fijne manier om zonder overlast te kunnen bellen en geven een fijn, afgesloten gevoel. Door de geluiddempende kwaliteiten van de SWAT. kan de cel gemakkelijk geïntegreerd worden in een kantoor.

Details project

Locatie: Hoogezand
Samenwerking: KVS kantoorinrichting
Datum: juli 2021
Architecten: Sax Architecten

Signature items die zijn gebruikt in dit project

Contact

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu