Wat wij doen.

We ontwerpen ruimtes en items, creëren designs voor uiteenlopende projecten en zorgen dat elk project wordt begeleid van a tot z.

Interieurbouw & ontwerp

Uw inrichtingssmaak is uniek. Onze interieurontwerpers en architecten creëren een ontwerp en houden rekening met uw wensen en smaak. Welke materialen, hoe wordt de ruimte gebruikt en hoe bewegen mensen zich door deze ruimte? Het zijn vragen waar onze interieurdesigners en architecten antwoord op kunnen geven.

Een antwoord in de vorm van mooie plannen. Die bij ons geen onrealistische plannen zijn. We houden rekening met de uitvoering van het project en denken mee in oplossingen.

Daarbij wordt u tijdens het project (en daarna) compleet ontzorgd. We geven informatie en adviseren u graag. Door actief mee te denken, zien we oplossingen en kunnen we altijd de juiste ondersteuning bieden.

Interieurbouw
Interieurontwerp
Signature items

Onze werkwijze

Distinkt interieurbouw en ontwerp shape
01.
Design

We ontwerpen unieke ruimtes. Met onze onderscheidende ontwerpers zorgen we voor eigenwijze creaties.

02.
Create

Bij ons blijven ideeën niet alleen ideeën, we zorgen dat ze praktisch worden uitgewerkt. Altijd rekening houdend met de realisatie van plannen.

03.
Care

Bij ons staat totale ontzorging voorop. Van ontwerp tot oplevering en ver daarna. We zorgen voor onze projecten. Dat is Distinkt.

Signature items

Onze signature items zijn ontworpen door succesvolle architecten en geven elke ruimte een onderscheidend karakter. Door het gebruik van duurzame materialen zijn het stuk voor stuk duurzame en onderscheidende oplossingen. Benieuwd naar de projecten waarin deze signature items zijn gebruikt? Bekijk dan onze projecten.

HIT.

BOXS.

ICSY.

SWAT.

INO.

Distinkt interieurbouw en ontwerp shape
Contact

Uw ruimte Distinkt. maken?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden om uw ruime Distinkt. te maken. We informeren en helpen u graag.

Menu