Over ons

Onze jarenlange ervaring in interieur- en projectinrichting combineren we met vakmanschap, creativiteit en duurzame materialen waardoor we unieke oplossingen kunnen bieden. Dat doen we niet alleen. Bij Distinkt. geloven we in de kracht van samen. Met ons netwerk van gepassioneerde architecten, talentvolle ontwerpers en hardwerkende vakmannen zijn we een meltingpot voor interieur & exterieur. Waarbij complete ontzorging ons uitgangspunt is.

Distinkt.

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die geloven in synergie. Waarde creëren door inspiratie, creativiteit en vakmanschap samen te brengen. We werken graag samen met andere gepassioneerde ondernemers, creatieve designers en vakmensen. Op die manier maken we graag het verschil. In ontwerp, in oplossingen en in onderscheidende producten waar duurzaamheid centraal staat.

Duurzaamheid

Een belangrijke pijler in onze items en werkwijze. Door bestaande materialen een nieuw leven te geven en te re-designen kunnen we bijdragen aan een circulaire leefomgeving.

Samenwerking

We vinden het belangrijk om te zorgen voor samenwerking. Binnen ons netwerk, maar ook met u als klant. Zo komen we tot grootse resultaten en kunnen we volledig ontzorgen.

Maatwerk

Geleid door uw wensen en inspiratie, werken wij ideeën uit tot innovatieve en duurzame maatwerk concepten. Bij Distinkt. komen kennis en kunde samen in het eindresultaat.

Ruud

Ruud van Eijl

Co-owner

Ruud van Eijl.

Het mooist vind ik om samen mooie dingen te realiseren. De passie van collegas in combinatie met mijn eigen voorliefde voor vakmanschap, zorgt ervoor dat we prachtige interieurs realiseren. Samen met Johan (van de Kamp – co-owner) heb ik een gedeelde wens uit laten komen door Distinkt op te richten. Samen iets moois opzetten, een nalatenschap waar we trots op kunnen zijn en de nieuwe generatie voort kan zetten. Ik verwelkom u graag in ons flagship kantoor in Joure.   

Johan van de Kamp.

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de kantoorinrichting, heb ik samen met Ruud Distinkt opgericht. Mijn visie op de werkwijze van het team is om te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Zo wordt er gezorgd voor kracht en kunde en is het resultaat daarvan terug te zien in de bijzondere projecten die gerealiseerd worden. Binnen Distinkt ben ik eindverantwoordelijk voor de commercie en de aansturing van het team. 

Johan

Johan van de Kamp

Co-owner
Ron

Ron Halma

Ontwerper

Ron Halma.

Als ontwerper ben ik een beelddenker en een ruimtelijke ontwerper. In woord en beeld en vaak ook merkbaar en zichtbaar in mijn persoonlijkheid. Mijn interesse voor de mens, de natuur, kunst, architectuur en inspiratie uit het leven zelf, geven mij aanleiding voor mooie ontwerpen. Ontwerpen doe ik vanuit het oog van een kunstschilder met gevoel voor ruimte, verhoudingen, design, praktisch gebruik, kleur en met een goede dosis humor. 

Jelmer van de Kamp.

Tijdens mijn studie ben ik verliefd geworden op de staalbouw. Het materiaal en mogelijkheden hebben mij gestuurd in de richting van interieurbouw. Ook mijn vader die jarenlang in de projectinrichting heeft gewerkt, heeft mij enthousiast gemaakt om in deze branche te gaan werken. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de interieurbouw en accountmanagement. Toen zich de mogelijkheid voordeed om een rol binnen Distinkt te kunnen spelen, heb ik deze dan ook graag aangepakt. Binnen Distinkt is het mijn rol om projecten van a-z te begeleiden en de klant compleet te ontzorgen. Het circulaire en creatieve karakter van Distinkt spreekt mij enorm aan en zorgt ervoor dat ik iedere dag plezier aan mijn werk beleef.  

Jelmer

Jelmer van de Kamp

Accountmanager en projectbegeleiding
Jan

Jan Eissens

Ontwerper

Jan Eissens.

Denken in hokjes is niet aan mij besteed als creatieveling. Interieur (of exterieur) problemen los ik graag op met een uniek design. Ik vind het belangrijk om uw doelen te vertalen in haalbare en bijzondere resultaten, en kleur dan graag een beetje buiten de lijntjes 

Sander van de Kamp.

Binnen Distinkt heb ik een zeer veelzijdige rol. Op facilitair gebied ontzorg ik graag maar daarnaast zorg ik ook voor het plaatsen van meubelen, plaatsen van vloeren en het ophangen en aansluiten van lichtarmaturen. Je kunt mij dus tegenkomen op locatie waar ik de puntjes op de i zet om uw project perfect af te leveren.

Sander

Sander van de Kamp

Ondersteuning facilitair

Bob van Eijl

Ontwerper

Bob van Eijl.

Een goed ontwerp heeft weinig woorden nodig. Vorm en functie spreken voor zich, materialen vertellen het verhaal. Ik ontwerp interieur- en exterieurs met ruimte voor de signatuur en de eigenheid van de gebruikers. Doordachte inrichting, stijlvolle aankleding en eigenzinnige accessoires. Ik ben vastbesloten over hoe een interieur of exterieur tot z’n recht komt. Concessies vormen daarbij een hoge uitzondering.

Een goed ontwerp denkt niet in ‘binnen’ of ‘buiten’ maar over de ideale beleving van de ruimte.

Ontwerpers

We weten dat samen ons verder brengt. In creatieve processen versterken we elkaar en zorgen we voor een totaalpakket. Van creatieve ontwerpen tot totale ontzorging tijdens het gehele proces.

Contact

Uw ruimte Distinkt. maken?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden om uw ruime Distinkt. te maken. We informeren en helpen u graag.

Menu