Team Distinkt. ontwerpers

Samenwerkingen

We werken succesvol samen met talentvolle architecten en ontwerpers. Zoals Casper Schwarz, Nynke Terpstra en Peter Bos. Ook met ons samenwerken? Neem contact met ons op.

Distinkt interieurbouw en ontwerp shape
Casper Schwarz samenwerking Distinkt

Casper Schwarz.

Interieurarchitect Casper Schwarz heeft een duidelijke visie: een architect hoort een teamplayer te zijn. Door samen te werken, te luisteren, aan te passen en te verbeteren, kun je het perfecte resultaat bereiken. Een goed design is weloverwogen met minimale concessies. Een interieur design waarin men zich comfortabel voelt, zich laat inspireren en energie van krijgt. Dat is de visie van Casper Schwarz.

Portret Casper Schwarz samenwerking Distinkt
Distinkt interieurbouw en ontwerp shape
Peter Bos portret
Peter Bos Sax architecten samenwerking Distinkt

Peter Bos.

Creativiteit en controle: de combinatie van die twee uitersten vormt de reikwijdte van onze opvatting van het vak architectuur. Een discipline in dienst van u als opdrachtgever. Wij noemen ons specialisten – zowel in architectuur (BNA) als in interieurarchitectuur (BNI). Wij zijn onafhankelijk, wij staan voor More Architectonic Freedom en wij beloven alleen dát wat we kunnen waarmaken. Wij werken dagelijks en duurzaam vanuit de liefde voor ons vak en onze omgeving. Voor én met onze opdrachtgevers. Zoals alleen wij dat kunnen: Saxy.

Distinkt interieurbouw en ontwerp shape
Ontwerpstudio Nynke Terpstra samenwerking Distinkt

Nynke Terpstra.

Ontwerpstudio Nynke Terpstra creëert vanuit een visie dat het interieur moet passen bij het bedrijf, instelling of organisatie. Interieurs die als gegoten zitten, dat is het doel.  Samen komen tot oplossingen die kloppen. Met altijd een eigen handtekening.

Ontwerpstudio Nynke Terpstra samenwerking Distinkt
Distinkt interieurbouw en ontwerp shape
Contact

Uw ruimte Distinkt. maken?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden om uw ruime Distinkt. te maken. We informeren en helpen u graag.

Menu