Geen reacties

TV kast op maat met haard

In deze woning in Assen is deze op maat gemaakte kast voor de tv een echt ‘center-piece’. Deze kast biedt ruimte voor een sfeervolle haard, geluidsapparatuur en de tv. De ingebouwde verlichting zorgt voor een luxe uitstraling en biedt mogelijkheden voor het uitstallen van bijzondere items. Bovendien is de verlichting bestuurbaar via een Philips Hue bediening om zo de kamer elke gewenste sfeer te geven. Kabels zijn netjes weggewerkt en opbergruimte is gecreëerd door de volledige hoogte te benutten. De softclose laden en tip-on bediening, zorgen voor een strak lijnenspel dat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de maatwerk kast. De kast is afgewerkt in Egger houtdecor Feelwood in de kleur Sherman Oak (zwart). Zo wordt voldaan aan de wensen van de familie.

TV meubel met haard

Door de haard te integreren in het meubel, wordt een sfeervol geheel gecreëerd. Een tv-meubel met haard zorgt voor ontspanning in de woonkamer. Plof neer op de bank en zet de haard aan, de fonkelende vlammen zorgen voor sfeer. Wilt u ook een maatwerk TV meubel met haard? We komen samen tot een mooi ontwerp voor een meubel voor uw woning.

In samenwerking met onze partners kunnen we prachtige combinaties leveren van haarden en meubels. Elke kast is op maat gemaakt en volledig naar wens in te delen, rekening houdend met de functies van de kast en afmetingen.

Ook een kast op maat laten maken?

Deze kast is ontworpen door onze designer Martin. Ook een kast op maat laten maken? We gaan graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer inspiratie
Tags: Project
Menu