Het team

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die geloven in synergie. Wij creëren waarde door inspiratie, creativiteit en vakmanschap samen te brengen.

Ruud van Eijl

Johan van de Kamp

Ron Halma

Jelmer van de Kamp

Ruud van Eijl
Co-owner

Het mooist vind ik om samen mooie dingen te realiseren. De passie van collegas in combinatie met mijn eigen voorliefde voor vakmanschap, zorgt ervoor dat we prachtige interieurs realiseren. Samen met Johan (van de Kamp – co-owner) heb ik een gedeelde wens uit laten komen door Distinkt op te richten. Samen iets moois opzetten, een nalatenschap waar we trots op kunnen zijn en de nieuwe generatie voort kan zetten. Ik verwelkom u graag in ons flagship kantoor in Joure.   

Johan van de Kamp
Co-owner

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de kantoorinrichting, heb ik samen met Ruud Distinkt opgericht. Mijn visie op de werkwijze van het team is om te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Zo wordt er gezorgd voor kracht en kunde en is het resultaat daarvan terug te zien in de bijzondere projecten die gerealiseerd worden. Binnen Distinkt ben ik eindverantwoordelijk voor de commercie en de aansturing van het team. 

Ron Halma
Ontwerper

Als ontwerper ben ik een beelddenker en een ruimtelijke ontwerper. In woord en beeld en vaak ook merkbaar en zichtbaar in mijn persoonlijkheid. Mijn interesse voor de mens, de natuur, kunst, architectuur en inspiratie uit het leven zelf, geven mij aanleiding voor mooie ontwerpen. Ontwerpen doe ik vanuit het oog van een kunstschilder met gevoel voor ruimte, verhoudingen, design, praktisch gebruik, kleur en met een goede dosis humor. 

Jelmer van de Kamp
Accountmanager en projectbegeleider

Tijdens mijn studie ben ik verliefd geworden op de staalbouw. Het materiaal en mogelijkheden hebben mij gestuurd in de richting van interieurbouw. Ook mijn vader die jarenlang in de projectinrichting heeft gewerkt, heeft mij enthousiast gemaakt om in deze branche te gaan werken. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in de interieurbouw en accountmanagement. Toen zich de mogelijkheid voordeed om een rol binnen Distinkt te kunnen spelen, heb ik deze dan ook graag aangepakt. Binnen Distinkt is het mijn rol om projecten van a-z te begeleiden en de klant compleet te ontzorgen. Het circulaire en creatieve karakter van Distinkt spreekt mij enorm aan en zorgt ervoor dat ik iedere dag plezier aan mijn werk beleef.  

Menu