Geen reacties

De inrichting van een huisartsenpraktijk

Interieurbouw Huisartsenpraktijk

Bent u op zoek naar de ideeën voor de inrichting van uw huisartsenpraktijk? In deze blog leest u meer over onze visie over de inrichting van een huisartsenpraktijk. Waar houden wij rekening mee met de inrichting en hoe uit zich dit in het uiteindelijke ontwerp?

We willen graag een ruimte creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Een huisartsbezoek kan voor stress zorgen en wanneer er plaatsgenomen kan worden in een fijne, huiselijke omgeving zorgt dit voor meer ontspanning. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de ruimtes met mooie natuurlijke materialen en kleuren hebben ingericht.

Warme wachtkamer

Belangrijk bij een huisartsenpraktijk is dat uw klanten kunnen worden ontvangen in een klantvriendelijke omgeving. Een warm welkom zorgt voor een vertrouwd gevoel, zodat patiënten zich op hun gemak voelen.

Vanuit een holistische visie hebben we dan ook het ontwerp van de huisartsenpraktijk benaderd. Voel je je fijn in een ruimte, dan draagt dat bij aan hoe je je voelt: mentaal en fysiek. Door gebruik te maken van warme houttinten, warme materialen en kleur is er een warme sfeer gecreëerd.

Zo zorgen we voor warmte in de praktijk, niet alleen in de wachtkamer maar ook in de praktijkruimte en de andere ruimtes.

 

Zoekt u een partner om uw huisartsenpraktijk in te richten? We ondersteunen uw project graag en begeleiden het project van A tot Z. Zo hebben we deze huisartsenpraktijk in Bolsward mogen inrichten.

Inrichting spreekkamer huisarts

Privacy is één van de aspecten waarbij rekening dient te worden gehouden bij de inrichting van een spreekkamer. Door het aanbrengen van een natuurlijk scherm in de vorm van een plantenbak met kunstplanten, wordt er een groen alternatief gecreëerd voor een standaard kamerscherm. Met signing op de wand van groene oorden, wordt een behaaglijke ruimte gecreëerd. Aangevuld met echte planten, draagt het bij aan een natuurlijke inrichting.

Groen

Het terugkerende thema in deze huisartsenpraktijk is groen. Vanuit de wachtruimte loopt de bezoeker langs de groen beklede wand, door naar de groene spreekkamer. Onderzoek bevestigt: tussen groen voelen we ons als mensen beter. De keuze om juist groen toe te passen in een huisartsenpraktijk is dan ook snel gemaakt.

Distinkt. verzorgt de inrichting van uw dokterspraktijk

Bent u op zoek naar een partner bij de inrichting van uw huisartsenpraktijk? Bij ons bent u verzekerd van complete trajectontzorging. We regelen het ontwerp, de inrichting en voeren het uit. Zo kunt u gerust uw project uit handen geven.

Wilt u meer informatie over wat Distinkt. kan betekenen voor uw huisartsenpraktijk? We bellen u er graag over. Vul uw gegevens in of bel ons: 0513 – 74 1000

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Meer inspiratie
Tags: Blog
Menu